CEM de visitant ...

MAS PELLICER 2 - 0 CEM

Aliniació: Marc, Arnau, Oriol V, Guillem, Ferran, Magí, Sales, Benet, Marçal, Stefan, Rudi. També van jugar Ramó, Oriol B.

Nova derrota visitant pel CEM, que no hi ha manera d'aconseguir guanyar cap partit de visitant (tret del desplaçament a Les Borges). I és que sembla que aquest any la derrota en cap visitant ja és una "norma" no escrita. I això que s'intenta trancar la ratxa, però no hi ha manera.

Dissabte ens desplaçàvem al camp del Mas Pellicer, amb un sol radiant i una calor sufocant. Els homes de Toni i de Prats sortien concentrats i intentant fer les coses bé. Seriosos i ben posicionats, durant la primera part cal dir que va ser un duel igualat, amb molt de respecte pels dos equips. No hi va haver masses ocasions de perill, un xut des de la frontal dels locals que Marc va blocar en dos temps, i un intent de baselina d'un u contra u que també va resoldre el porter del CEM. I poc més.

A la segona part, amb 0 a 0 al marcador, el Mas Pellicer va sortir amb una marxa més. Des del minut 1 de la segona part es veia que sortien a mossegar i a intentar inaugurar el marcador. I ja en el minut 61 ho van aconseguir, en un contraatac ràpid que el seu davanter va poder marcar. Llavors va ser quan el CEM va despertar, i va tenir un parell de jugades bones de contraatac, però els davanters no tenien el dia i van fallar les ocasions. Un parell de bones intervencions de Marc van fer que el CEM tingués oportunitat fins al final de, almenys, esgarrapar un punt. Però no va ser així, i ja a les acaballes del partit, el Mas Pellicer aconseguia el 2 a 0 en l'últim minut de joc, en un golàs des de la frontal de l'àrea. Així doncs, nova derrota del CEM com a visitant.

Dissabte que ve, ens visita el Sant Pere i Sant Pau, partit clau per les aspiracions del CEM per mantenir la categoria. Un rival molt directe, i que porta una bona trajectòria aquesta segona volta. Així doncs, és un partit a vida a mort, el pròxim dissabte a les 17.00 (tornen els partits a les 17.00 de la tarda).