Xerricada avançada!!

CEM 2 - 1 CAMP CLAR

Foto: Celebrant la victòria a la banda del bar!
Celebració de la victòria de la "Banda del Bar"

Aliniació: Marc, Magí, Guillem, Oriol V, Arnau, Benet, Victor, Ramó, Marçal, Ferran, Rudi. També van jugar Wilson, Oriol B, Jaume.


Xerricada avançada dels jugadors del CEM davant d'un Camp Clar que anava segon a la classificació. El partit començava amb gairebé 25 minuts de retard, i és que els del Camp Clar es van presentar al Municipal amb la seva primera equipació, verda igual que els jugadors del CEM. No sabien que nosaltres també anàvem verds. L'àrbitre va enviar al delegat a que anessin a buscar la segona equipació. I és que segur que els del Camp Clar no han escoltat el nostre himne, quan diu: " Surts al camp amb la samarra verda, per deixar-nos un cop més la pell, color verd de l'esperança eterna, color verd del meu poble tant bell ...".

Les consignes del mister eren molt clares: ens jugavem la vida, era un partit clau, tot i tenir molt a perdre i poc a guanyar. El Camp Clar, gran aspirant a guanyar la lliga, segur que no ho posaria gens fàcil. I durant la setmana hi va haver reunió- comissió entre l'equip directiu i els jugadors, demanant un pas més a tothom per salvar la categoria, per mostrar que som ben vius i per suplir la baixa de Jordi Prats. El "Coyote" de Montbrió anunciava aquesta setmana que tenia trencats el menisc, el lligament creuat i el lateral. Així doncs, des d'aquí l'animem a una bona recuperació i esperant, de nou, les seves màgiques jugades.

Els jugadors de Toni van sortir molt concentrats i amb ganes de posar les coses ben difícils als del Camp Clar. Jugadors molt concencrats, amb molt bona actitud i guerrers són els que es van veure durant els 94 minuts que va durar el partit. I és que es veia un CEM molt lluitador, on Benet i Victori destruien totes les jugades del mig camp. Una defensa ben posicionada. I uns extrems ràpids. I un Rudi que intentava caçar pilotes per intentar crear perill. El matx anava bastant igualat, amb poques ocasions i amb molt de respecte a l'equip contrari. Sobre el minut 35, el Camp Clar va tenir una ocasió clara en un remat "mig xilena", que Marc va poder desviar a còrner. I ja a les acaballes de la primera part, en una falta, Victor la va posar just al camp i Marçal, amb una molt bona rematada, aconseguia el 1 a 0 ajustant la pilota a tot l'escaire de la porteria visitant. Dosi de moral pels verds! 

A la mitja part, les paraules de Toni i de Prats eren que no es podia baixar gens ni mica, sinó es perdria el partit. I els jugadors del CEM van seguir lluitant i no donant cap pilota per perduda.  En el 53, Rudi feia una passada magistral i Marçal, altre cop el petit dels Espallargas, aconseguia el 2 a 0. El Municipal no s'ho podia creure! Llavors el Camp Clar va fer un parell de canvis i en el 65 aconseguia retallar distàncies en una jugada molt ràpida i el seu davanter va poder rematar una centrada a ras del pal. Llavors ja es veia clar que es patiria i molt per tal d'aconseguir aguantar el resultat. I així va ser. El CEM es va limitar a defensar correctament. Deixant-se la pell i lluitant cada pilota com si ens anés la vida! Un remat a la frontal del Camp Clar que Marc va poder desviar la pilota al travesser i alguna jugada de còrner va ser l'únic perill que va donar el Camp Clar. A les acaballes de del partit, Jaume va debutar com a jugador de camp. Final del partit, amb 2 a 1 a favor dels de Montbrió.

En resum, va ser un partit d'aquells que fan equip i que demostren que tenim un gran equip. Es va demanar durant la setmana un pas endavant de tothom, i aquest dissabte es va veure. Aquesta és l'actitud a seguir! I ara, a recuperar durant la setmana ja que el pròxim partit és molt important. Visitem el camp del Salauris, equip que també està lluitant per les posicions de baix. Una victòria al seu camp seria clau per allunyar-se de les posicions de decens. Es jugarà finalment el dissabte a les 18.00, ja que el CEM havia demanat canviar el dia del partit, però els de Salou no ho han volgut fer. Així que un motiu més per sotir motivats i a pels tres punts! I demostrar que entre tots ho tirarem endavant!  Així que, entre els que serem i els seguidors fidels al club, el dissabte ho tirarem endavant tots junts!
1,2.3 ... MONTBRIÓ!!!