Partit per oblidar.

SALAURIS 3 - 0 CEM

Aliniació: Marc, Magí, Arnau, Oriol V, Marçal, Joan, Benet, Ramó, Victor, Ferran, Stefan. També van jugar Oriol B i Sales.

Era un partit clau el del dissabte a Salou. Davant, un rival directe de la "nostra" lliga. Era una oportunitat per marcar distàncies. Però no va ser així. Només podem dir que vam ser competitius durant els primers 20 minuts. Després el desordre, el descontrol i l'actuació arbitral van decentrar els nostres jugadors. El Salauris avisava amb centres llunyans. I Ferran va tenir un parell d'ocasions molt clares que el porter local va poder parar. Ja a les acaballes de la primera part, el Salauris va poder marcar el 1 a 0.

A la mitja part, els jugadors verds veien com s'escapava el partit i que almenys s'havia d'intentar aconseguir el gol average (a l'anada vam quedar 4 a 2 al municipal). Però la segona part va ser pitjor. En el minut 3 de la segona, el Salauris aconseguia el 2 a 0 en un xut des de la frontal de l'àrea. Els jugadors del CEM van quedar més tocats. I podem dir que ja no van tenir cap oportunitat de res. Només la sortida de Sales després d'uns quants partits lesionat va donar una mica d'esperança per salvar la situació, però ja en els instants finals, van aconseguir el 3 a 0 en una contra.

Partit per oblidar, però ha de servir per poder esperonar als nostres jugadors, ja que la setmana passada es va fer un molt bon treball davant del líder, i en canvi en un partit que ens hi juguem molt, donem la imatge que donem. Esperem que no torni a passar i que només sigui un toc d'atenció. Entre tots ho hem de tirar endavant. El pròxim partit serà diumenge, a les 16.00 contra el líder actual, el Vilaseca B. Esperem no posar-lis les coses fàcils i fer, com últimament, del Municipal, un fortí.