Nova derrota per errors propis ...

VILASECA 6 - 2 CEM

Aliniació: Marc, Garci, Guillem, Oriol, Arnau, Joan, Marçal, Salas, Victor, Ferran i Rudi. També van jugar Ramó, Magí, Benet i Prats.

Després de desplagar un bon joc i aconseguir els tres punts a casa davant del Salauris, el CEM visitava el dissabte a la tarda el camp del Vilaseca, un dels equips capdavanters de la categoria. Però al vestuari es deia que podia ser un dia per puntuar i per aconseguir alguna cosa més que un sol punt, ja que les últimes visites a Vilaseca els resultats han estat derrotes per la mínima. 
Però de seguida es va veure que el Vilaseca anava per feina i tenia el domini absolut del partit. Juguaven una marxa més que el CEM. I així es va fer evident quan en el minut 17, aconseguia el primer gol en una falta directa. Quatre minuts després, aconseguia el segon gol en la rematada d'una centrada de la banda. I vuit minuts després, aconseguia el tercer gol local en una errada del porter del CEM. Finalment, en el minut 32 aconseguien el quart gol de la tarda, també en una badada de la defensa. Així que en trenta-dos minuts, el CEM va rebre quatre gols, gairebé tots que es podien evitar amb concentració i sense fer errors necessaris. Així doncs, la feina per part del Vilaseca ja estava feta.
A la mitja part, els homes de Toni van intentar capgirar, no el marcador que era gairebé impossible, sinó la imatge donada, i més amb els seguidors que es van desplaçar a Vilaseca. Es feien tres canvis, i la cosa ja va canviar. En el 56, Ramó aconseguia rematar de cap una jugada entravessada a l'àrea local. Però deu minuts després el Vilaseca aconseguia el cinquè gol. Després arribaria el sisè gol local, i per acabar, Jordi Prats en el minut 70 aconseguia el segon gol del CEM. I així es va arribar al final del partit, amb ganes de que xiulès el final i acabar amb el malson de partit que va fer el CEM.
Les conclusions que es poden treure del desplaçament a Vilaseca, és que com sempre, els errors del CEM es paguen molt i molt cars. S'haurà de seguir treballant per no tenir aquests errors i per poder tirar endavant els partits que venen.

El pròxim dissabte, a les 16.00 es farà la presentació del FUTBOL BASE i de l'equip AMATEUR del CE MONTBRIÓ, i a les 17.00 es jugarà el partit contra el Mas Pellicer, un bon rival per trancar la imatge donada al camp del Vilaseca.

1,2,3 ... MONTBRIÓ!