No va ser el dia del CEM

CEM 0 - 1 CAMBRILS UNITED

Aliniació: Marc, Arnau, Guillem, Oriol V, Arnau, Marçal, Joan, Salas, Prats, Ferran, Rudi. També van jugar Victor, Wilson, Ramó i Oriol B.

Jornada entre setmana degut a que en el seu dia es va aplaçar el partit que disputaven el CEM i el Cambrils United. El CEM venia d'una victòria important davant del Mas Pellicer i el Cambrils United amb ganes de plantar cara en un camp bastant difícil. I és que els de Cambrils havien preparat molt bé el partit, ja que es van desplaçar a poblacions veïnes per preparar el partit en un camp que no és de gespa.
El partit va estar força igualat. El CEM intentava fer jugades, però l'alçada del United i la contundència d'aquests no van poder fer que el joc fós fluït. Així doncs, l'United només creava perill en centrades i rematades, ja que només es va limitar a fer aquest joc. Per altra banda el CEM no trobava els tocs necessaris per arribar a l'àrea visitant. En un sac d'una falta, sobre el minut 30, Prats estava a la barrera i va desviar la pilota amb el cap. Però l'àrbitre, incomprensiblement, va xiular penal, davant de la desesperació dels jugadors, afició i banqueta local. Com podia pitar un penal quan era totalment innexistent? Però el porter local, Marc, va tornar  a parar la pena màxima. Ja en porta dos en dos partits, i en moments clau. Això va esperonar el CEM, però no va tenir cap ocasió clara  a porta.
A la mitja part, s'arribava en un més que merescut empat a 0.
En la segona, el Cambrils United va seguir fent les centrades a l'àrea, tornem a repetir que només es va limitar a fer això. En un embolic a l'àrea del CEM, un jugador local va intentar refusar la pilota que havia quedat morta a l'àrea petita, en tan mala fortuna que va anar a topar a la cara del porter local, i aquesta va entrar. Cop molt fred pels locals, ja que el Cambrils United no va fer mèrits per aconseguir aquest gol. Això va esperonar als jugadors de Toni, que van posar una marxa més i el setge a la porteria visitant. Ramó va tenir la primera ocasió, però el porter la va desviar. Els visitants van començar a protestar i a mostrar una actitud no gaire agradable, fins i tot un personatge de la grada de l'afició visitant, va saltar al camp a parar una baralla dialecta entre els jugadors. L'United va acabar amb dos expulsats i defensant la seva porteria amb ungles i dents. Prats va tenir dues ocasions claríssimes, en un llançament de falta directa i en un còrner, però la pilota no volia entrar i va acabar tocant el pal. Final del partit, derrota que no feia justícia al que es va veure al camp.
Agraïr la presència d'aficionats al camp, tot i ser un dimecres al vespre-nit. També donar molt suport a l'Stefan, que es va desplaçar al camp després de patir la lesió de la setmana passada. El pròxim partit serà a Sant Pere i Sant Pau, el diumenge al matí. Partit molt important ja que es tracta d'un equip de la part baixa de la classificació i rival directe per evitar el descens. I també no es vol recordar la última visita al camp dels tarragonins, on es va sortir escaldat l'última visita que es va fer.

1,2,3 ... MONTBRIÓ!