Primer puntet de la temporada ...

CEM 1 - 1 SALOU

ALINIACIÓ: Jaume, Garci, Guillem, Marçal, Magí, Joan, Benet, Salas, Prats, Ferran i Rudi. També van jugar Oriol, Ramó, Wilson.

Dissabte a la tarda el CEM tenia moltes ganes d'aconseguir la primera victòria de la temporada. Però al davant tenia el Salou, recent baixant de segona catalana. Però podríem dir que el domini va ser del CEM. Com sempre, disposant de moltíssimes ocasions de gol però no podent aconseguir aprofitar-les. I va ser en el minut 15, quan en un còrner i de jugada assajada, aconseguia el primer gol de la temporada i feia pujar el 1 a 0 al marcador. El gol el va celebrar el Guillem, tot i que no queda clar qui el va marcar. El CEM tenia diferents ocasions però no aconseguia acabar la feina. Per altra banda, el Salou no feia ocasions clares de perill.  En la represa, el Salou va sortir més concentrat i intentant aconseguir el gol de l'empat, i el CEM va recular línies. En el min 57, els visitants aconseguien empatar just després de sacar una falta molt ràpida, quan els jugadors del CEM encara estaven posant la barrera. A les acaballes del partit, Salas i després Ramó, tenien ocasions molt clares, però la pilota no va voler entrar.

El resum del partit podríem dir que segueix la tònica d'aquests dos últims anys. Costa Déu i ajuda aconseguir marcar, i es fallen moltes ocasions. Però seguirem treballant per solucionar aquest problema.
Pròxim partit, diumenge a la tarda al camp del Racing Bonavista, recent pujat de 4a catalana però amb un gran nivell, com demostra la seva situació a la classificació!