Hem d'aprendre dels errors...

FALSET 3 - 0 CEM

Aliniació: MARC, GARCI, GUILLEM, ARNAU, MAGÍ, JOAN, MARÇAL, SALAS, PRATS, FERRAN I RUDI. També van jugar: RAMÓ i WILSON.

El CEM es peresentava ahir diumenge al Municipal de Falset amb ganes de poder aconseguir la primera victòria. El partit va començar amb molt de respecte mutu entre els dos equips. Amb possessions llargues i poques ocasions de gol. La primera va ser pel CEM, després d'una falta, on Rudi es plantava sol del porter i aquest va poder desviar la pilota. En el minut 35, el Falset aconseguia el primer gol en aprofitar un mal rebuig del porter Marc, que el seu davanter es va trobar la pilota als peus i a porteria buida va poder aconseguir el primer gol. Va fer molt de mal aquest gol, ja que era la primera ocasió clara dels locals. En la mitja part, el CEM va intentar seguir treballant com la primera part, però els nervis del gol rebut va condemnar l'equip. Ramó va tenir a les seves botes l'empat a 1, i just després i en un ràpid contraatac, el Falset aconseguia el segon gol. Finalment, i el CEM abocat a l'atac, el Falset aconseguia tancar el marcador també amb un atac ràpid.
Ha estat un partit típic als de la temporada passada, on aquests errors es paguen molt cars. I la conclusió és que s'han d'aprendre d'aquestes derrotes i de llegir els partits. Els nervis no ens poden fer perdre partits com el d'ahir. Així que a seguir treballant a nivell físic i també a nivell psicològic!
Pròxim partit dissabte a les 17.00 contra el Salou, equip que ha baixat de categoria i segur que no posarà les coses fàcils al CEM!


1, 2, 3 ... MONTBRIÓ!