Seguint amb la tònica, resultat injust!

CEM 1 - 1 UNIÓ ASTORGA

Aliniació: Marc, Martinez, Jordi D, Arnau, Miquel, Guillem, Marçal, Ferran, Jordi P, Rudi, Ramó. També van jugar Sales, Magí i Ladis.

Seguint amb la tònica dels últims partits, el CEM aconsegueix un empat amb la Unió Astorga (quart classificat) però amb la sensació que la victòria seria el resultat més just.

Després de dues derrotes seguides (CEM 2-3 Nàstic) i de la setmana passada (Canonja 4 - 1 CEM) era un partit molt important contra la Unió Astorga. Tot i que la situació a la classificació és bastant clara la diferència, el CEM es conjuntava per tirar el partit endavant, i més al Municipal, on ha de ser un fortí. Així doncs, van sortir amb ganes d'anar a pel marcador. Les ocasions arribaven pels locals, tot i que la manca de punteria es feia evident. Fruit d'això, en la única jugada de perill en tot el partit,  en el minut 22, la Unió Astorga aconseguia marcar primer, en un seguit de rebots a l'àrea que finalment, va entrar la pilota a la porteria. Tot i aquest cop fort, el CEM seguia amb la seva intenció d'anar a pel partit. Les ocasions arribaven, però no es transformaven en gol. A la mitja part, s'arribava amb el 0 a 1.
A la segona, van sortir amb moltes ganes de capgirar el marcador. Pilota al pal de jugades de somni de Ramó, altres ocasions que el porter visitant aconseguia desviar, manca de punteria ... Fins que en el minut 68, Rudi aconseguia marcar l'empat. Llavors el CEM va seguir lluitant per aconseguir el gol de la victòria, ja que ara els empats gairebé no valen. L'àrbitre del partit va posar de la seva part, expulsant al Toni i a Ramó amb jugades molt polèmiques. Finalment, no va arribar el gol de la constància i de la victòria.

Empat que abans del partit el firmaríem, ja que contra equips que van a la part alta, ja ho signaríem. Ara bé, el bon joc del CEM i les clares ocasions, fan que la gent marxi amb la regust que la victòria era més que merescuda. Així doncs, la tònica és la mateixa, a seguir treballant i a aprofitar les ocasions que la victòria està a punt d'arribar! Pròxim partit, contra Alhambra diumenge a les 16.30 al seu camp! 1,2,3 ... MONTBRIÓ!