Lluita + coses ben fetes = bon camí!

CEM 3 - 3 LA SELVA DEL CAMP

   Aliniació: Marc, Arnau, Jordi D, Aleix, Magí, Jordi M, Jose Mari, Marçal, Ferran, Rudi, Ramó. També van jugar Ladis.

El dissabte es presentava un partit molt i molt complicat. Ens visitiava el líder, La Selva del Camp, i el CEM es presentava amb numbroses baixes degut a les lesions i a algun sancionat. Així doncs, la previsió no acompanyava l'equip, però en aquestes ocasions, com en moltes, l'equip petit té molt a guanyar i molt poc a perdre. El CEM recuperava gent que feia temps que no es veia al municipal.
Així doncs, el partit es va plantejar com un partit de treball i de intentar fer les coses bé. I al principi va ser així. Un CEM que intentava alguna contra i parar les contres de l'equip rival. Tot i això, va ser La Selva que es va avançar al marcador en el minut 22 i 23, dos gols seguits, que posava la por al cos de tots els jugadors i els aficionats que van baixar al municipal , i que davant d'aquests dos gols ràpids s'esperaven un bon sac de gols en contra. En una altra contra, un davanter va rematar a boca de canó, però el porter local va poder tocar la pilota amb la puna dels dits i enviar-la a còrner. Però la jugada li va sortir bé al CEM amb el plantejament de l'equip. En una jugada de banda, van xutar a la porteria visitant, i el porter no va poder agafar la pilota,   i la va deixar morta a l'àrea petita, i Magí va poder xutar i introduïr el primer gol local. Això va donar ànims als locals, i després de que un jugador de la Selva s'autoexpulsés, després d'una entrada molt dura a Marçal, i va rebre la segona groga. I a les acaballes de la primera part, l'àrbitre va xiular penal a favor del CEM, degut a unes mans dins de l'àrea. Ramó va ser l'encarregat de marcar i de posar l'empat a dos.
A la mitja part, es va arribar amb la sensació que es podia guanyar al líder, i que el treball s'estava fent bé. Just a la represa, en un contraatac, La Selva aconseguia el 3r gol. Però el CEM no es va rendir. I fruit de la insistència, Ramó, amb una jugada de les seves, aconsegiua marcar l'empat a 3. I el resultat no es va moure, tot i tenir algunes ocasions dels dos equips. Així doncs, empat a 3 a casa davant del líder.

Tal i com diu el títol de la jornada, amb lluita i les coses ben fetes, el CEM segueix intentant fer un bon camí i una bona segona volta per sortir i respirar de la zona baixa de la classificació. El pròxim partit serà el dissabte que ve a les 16.30 al camp del Falset. Serà una bona prova de foc per a veure a on pot arribar el CEM, i que això no sigui un miratge! Un, dos, tres ... MONTBRIÓ!!