ALHAMBRA 2 - 1 CEM

Aliniació: Jaume, Arnau, Jordi D, Guillem, Miquel, Marçal, Jordi P, Magí, Ferran, Sales i Rudi. També van jugar Wilson, Joan, Ladis i Aleix.

El CEM es plantava al camp de l'Alhambra amb ganes de poder emportar-se els tres punts. Però cal dir que la primera mitja hora es va llançar a les escombraries. Realment no es veia el CEM amb ganes d'emportar-se els punts i realment semblava que qui més li importaven els tres punts i es jugava la vida per guanyar el partit era l'Alhambra. Els jugadors del CEM no aconseguien fer cap passada de tres o quatre tocs. I el descontrol va venir ja en el minut 16, quan l'àrbitre va xiular un penal en contra. Jaume se'l va parar, però l'àrbitre va demanar tornar a repetir la pena màxima, perquè segons ell, un jugador de l'Alhambra va entrar a l'àrea abans d'hora. En la repeteció va marcar el penal. Així que començava el "show" arbitral. Tot i anar en contra, el CEM no aconseguia canviar la imatge dels primers trenta minuts. I en una contra, en el minut 40, l'Alhambra aconseguia el segon gol. No es podia dir res, en aquesta primera part. Només canviar la imatge i intentar aconseguir marcar per a veure si la remontada era possible.
Però no va ser així. La segona part, algo es va millorar, però no per tal de canviar el rumb del partit. L'àrbitre va seguir fent de les seves en expulsar a Ladis als 5 minuts d'entrar. Rudi va desaprofitar una clara ocasió per acostar al marcador. Ja a les acaballes del partit, Jordi Prats va fer una jugada de les seves i aconseguia retallar distància. Wilson en l'últim intent va rematar la pilota al travesser. Així es va acabar el partit.
Conclusió: no es pot anar als camps com si no ens hi anés res, ja que ens juguem moltíssim. Esperem que els jugadors surtin amb una actitud de deixar-se la pell com diu el nostre himne! Així doncs, a seguir treballant.
El pròxim partit serà el dijous a les 20.30 del vespre, contra el Falset, a la capital del Priorat, degut a que es va suspendre en el seu dia el partit degut a la neu. I el dissabte, a les 17.00 (horari canviat) ens visita l'Alcover al municipal. Entre tots a veure si es poden aconseguir aquests sis punts que serien una bona dosi d'oxígen pel CEM! 1, 2, 3 ... MONTBRIÓ!!