No va poder ser ...

LES BORGES DEL CAMP 3 - 2 CEM

Aliniació: Marc, Ferran, Jordi D, Arnau, Miquel, Magí, Marçal, Salas, Jordi P, Wilson, Rudi. També van jugar: Ladis, Aleix.

El CEM es presentava al municipal de les Borges del Camp amb ganes d'aconseguir la victòria, i després de veure els resultats dels equips que estan en la part baixa de la classificació. Però també es presentava amb diferents baixes, que al final ho van notar.
   Tot i això, el partit va començar molt bé pel CEM, ja que en el minut  12, "Coyote" Prats feia una jugada de les seves, en que després de regatejar diferents contraris, va poder xutar un xut arrant del pal, i va entrar a la porteria. Així doncs les coses es posaven bé pel CEM. Tot i això, Salas va haver de demanar el canvi per una lesió. Abans de la mitja part però, dos jugades gairebé idèntiques van canviar el resultat del partit. En unes faltes centrades a l'àrea, Marc va anar a buscar espàrrecs en els dos gols, deixant la porteria buida, i els davanters de les Borges només van haver de fer aixecar les pilotes. Ja diem, els dos gols idèntics i a les acaballes de la primera part. A la mitja part però, el CEM va voler sortir a intentar remuntar el partit. Però es va posar més difícil quan en la represa, les Borges aconseguia el 3 a 1. Després, els locals es van dedicar a fer faltes i faltes, desesperant els jugadors del CEM. L'àrbitre va anul.lar un gol molt dubtós de Rudi. Jordi Díaz seguia tenint ocasions de gol a pilota aturada, però aquesta vegada no va poder aconseguir marcar. Ja en el minut 83, Jordi Prats aconseguia retallar distàncies al transformar un penal. Però el marcador ja no es va moure d'aquí.
   A seguir treballant i a demanar més concentració perquè no torni a passar el de sempre, en el que el CEM regala molts gols en contra i té moltes dificultats en marcar gols. La pròxima setmana no es juga, degut al Carnaval. Així que el pròxim partit serà el 16 de febrer, al municipal de Montbrió, contra el líder de la categoria, La Selva del Camp!