TRES PARTITS, TRES DERROTES...

El CEM acumula tres derrotes seguides en els últims tres partits, cosa que li ha suposat tornar a endinsar-se cap als llocs de descens, zona que de la que havia aconseguit sortir en les últimes setmanes. 1 derrota a casa i 2 de seguides a fora han condemnat l'equip i el posen en una situació compromesa, ja que s'ha de començar a sumar aviat per tal de no deixar escapar els equips que té prop seu.

Val a dir que les últimes setmanes no ho ha tingut fàcil el CEM. Enfront ha tingut 3 equips forts els quals tots alguna vegada, no fa gaire, han estat a la primera regional.  Primer de tot els verd-i-negres van rebre a l'Icomar, un equip molt ben ordenat. El partit va començar bé, però en dos errors puntuals de l'equip els visitants es van posar 0 a 2 quan corria el minut 20. Abans d'arribar al descans, Rudi deixava una mica d'esperança al rematar una bona centrada d'Anguera i fer pujar l'1 a 2 al marcador. Però a la segona part la història es va repetir. Els visitants van tornar a marcar i es van posar 1 a 3. Poc després però, el CEM no es rendia i en una jugada de Sales, la pilota va arribar a Anguera i aquest amb un xut molt precís feia pujar el 2 a 3 que mantenia les esperances. Però tot es va acabar al minut 30 quan Antoni es va veure obligat a cometre penal i va ser expulsat. Ara si, amb el 2 a 4 al marcador el Montbrió es va rendir i el partit va acabar.

La setmana següent l'equip visitava l'Alhambra de Reus, un equip fort que ocupa la tercera plaça. El Montbrió va fer un bon partit i va tindre bones ocasions per treure com a mínim un empat, però un gol en cada part dels locals va fer marxar l'equip de Reus amb 0 punts la butxaca.
I en l'últim d'aquest partits el CEM es va tornar a desplaçar, aquest cop al camp del Nàstic. L'equip sabia que si feia un bon partit treuria alguna cosa positiva, i va sortir a per totes. I la veritat és que no va poder començar més bé, ja que al minut 4, després d'una gran passada interior d'Anguera, Rudi feia pujar el 0 a 1 al marcador amb una vaselina que sorprenia al porter. Semblava que la cosa pintava molt bé, però només 10 minuts després el Nàstic va empatar i 1 minut abans de la mitja part es va adelantar en el marcador.
Aquest gol va fer molt mal al Montbrió, que va sortir a la segona part tocadíssim i en menys de 15 minuts va rebre 2 gols més que el va destrossar del tot. Tot i això, l'equip no es va descomposar i va lluitar dignament per mantenir la imatge i poder aconseguir algun gol més. Al final, 4 a 1 i tercera derrota de tres...

Ara seria molt fàcil abandonar el vaixell, engegar-ho tot a rodar, passar de tot, enfadar-se... però precisament ara el que toca és fer tot el contrari!! El CEM es caracteritza pel seu ambient de poble, de grup unit, de pinya, de comunió entre públic i jugadors, entre companys i amics... i ara més que mai això ho hem de demostrar, i que millor per fer-ho que a casa, davant la nostra gent. Aquesta setmana en tenim l'oportunitat davant el Vilaseca, així que va montbrionencs, amb dos collons diguem, SOTA L'ESCUT BATEGA EL COR D'UNA AFICIÓ, JO SÓC DEL C.E. MONTBRIÓ!!!!