VA FALTAR MOLT POC


El CEM cau derrotat per 1 a 0 en un partit amb dues parts molt diferents. En la primera els locals van fer el que van volguer amb el Montbrió, el qual només corria darrere la pilota i no aconseguia fer més de tres passades seguides. A la segona part es va millorar molt, amb els locals demanant l'hora, però no es va aconseguir prendre cap punt de la capital del Priorat.

Dissabte sabíem que la sortida era complicada. El Falset portava dues temporades a 2a regional fent molt bon paper i a priori sent capital de comarca es presentava superior al nostre equip. Però el CEM, amb 1 punt de 9 possibles no estava per perdre, i volia aconseguir estrenar el casiller de victòries a costa d'un Falset que també només portava 1 punt. Tot i això, el partit no va començar gairé bé, i els homes de Joan Enric anaven perduts pel camp veient com els de Falset movien la pilota de banda a banda sense deixar ni q s'hi acostessin. Al minut 3 l'Anguera quasi que sorpren a propis i estranys amb un xut des del mig del camp que no va entrar per poc. Els locals anaven movent, jugant molt tranquils i creant molt de perill amb l'internada per les bandes dels seus ràpids extrems. Al minut 20, en una d'aquestes jugades, Aleix Martí, un dels millors jugadors locals, va fer un regat fora l'àrea i va engaltar un potent xut que va tocar en Magí, cosa que va despistar a Marc i va aconseguir fer pujar l'1 a 0 al marcador. La cosa es complicava pel CEM, però no estava disposat a rendir-se, tot i que no aconseguia jugar bé. A les acaballes de la primera part, Magí va centrar la pilota dins l'àrea i Rudi va aconseguir rematar-la de cap. El porter, amb l'ajuda del travesser va aconseguir desviar-la i la pilota va quedar morta dins l'àrea. Rofes va aconseguir arribar-hi i va xutar, però un defensa va aconseguir treure-la de la línia de gol en la que va ser la jugada amb més perill del partit per part del CEM. Poc després es va arribar al descans.

A la segona part el CEM volia netejar la mala imatge que havia donat i va sortir disposat a vendre molt cara la seva derrota. I així va ser. Els locals ja no jugaven tan fàcil i els verd-i-negres tenien molt més la pilota, però tampoc aconseguien arribar amb gaire perill a l'àrea del Falset. Tot i que els visitants van millorar, els del priorat seguien creant perill, i en una jugada enrabassada dins de l'àrea Jose Mari va cometre penal. El penal va ser llançat per Aleix Martí, però Marc, amb una magnífica estirada va encertar-li la intenció i va desviar la pilota a córner. Això va esperonar als visitants, que ho van seguir intentant sense gaire encert. 
A mesura que les forces minvaven, el Falset es feia més fort, i va gaudir d'alguna ocasió més de perill. En una badada de la defensa, el davanter local va robar la pilota i va provar una vaselina veient que el Marc estava molt adelantat. Però el cambrilenc, una altra vegada amb una magnífica intervenció, va treure una mà que ningú sap d'on va sortir i va desviar la pilota a córner quan tothom ja cantava gol. En el mateix córner, un dels seus davanters va poder rematar dins de l'àrea petita a boca de canó, però una altra vegada Marc estava allà per salvar la situació. Els del Falset es preguntaven que redimoni es podia fer per batre a aquest porter, mentre aquí a casa nostra setmana rere setmana veiem com Marc s'està convertint en una dels puntals d'aquest equip i no només dins del terrenys de joc, sinó també a fora.

No hi va haver temps per res més, i el CEM va tornar a marxar sense cap punt, però conscient que cada vegada les coses s'estan fent millor i que els resultats acabaran arribant. La setmana que ve tenim una oportunitat d'or davant l'Alcover i davant dels nostres, així que no hem de fallar, hem de seguir units, i a per la primera victòria. 1, 2, 3, Montbrió, Montbrió, Montbrió!!