LA SEGONA PART ENS DESTROSSA

El CEM fa un partit molt seriós en la primera part on aconsegueix avançar-se 0 a 2 contra un dels equips cridats a estar a la part alta de la classificació, però en una segona part per oblidar els verd-i-negres es van quedar sense forces i van  encaixar 4 gols.

Dissabte el CEM tenia el primer desplaçament de la temporada a un camp força difícil, el del Mas Pellicer. Dolguts encara per la derrota de la setmana passada, l'equip volia demostrar que està preparat per afrontar aquesta nova categoria i va sortir a per totes des del primer minut.
Sense estar acostumats a jugar en camp de gespa, els verd-i-negres deixaven jugar als locals, però no deixaven crear gens de perill, amb una bona disposició damunt del terreny de joc. Sabien que havien d'aprofitar la mínima ocasió que tinguessin, i així va ser. Al minut 9 de la primera part, un córner tret per Miquel el va encertar a rematar de cap Rudi i va fer pujar el 0 a 1 al marcador que donava esperances als visitants. Només 10 minuts més tard, l'Antoni sacava una falta des de quasi mig camp la qual es va enverinar i va entrar fregant el travesser. Amb només 20 minuts, el CEM havia aconseguit colocar-se 0 a 2 al marcador, sorprenent a propis i estranys. A partir d'allí, el Mas Pellicer va començar a apretar de valent i a tindre algunes ocasions, però la defensa visitant desfeia molt bé les envestides locals.
La mala sort però, va fer que en el minut 44, un córner que ningú va encertar a refusar fos el preludi de l'1 a 2, un gol psicològic que deixava tocats als visitants.

A la segona part, el CEM va sortir disposat a aguantar el màxim temps possible el marcador, però el Mas Pellicer només va tardar un minut en empatar el partit. Aquest gol si que va fer mal als verd-i-negres, però ni molt menys els va enfonsar. Sabien que un punt en aquell camp era molt valuós, i van posar-ho tot perquè no s'escapés. Però al minut 20 en una jugada embolicada dins de l'àrea els de Mas Iglesias van aconseguir adelantar-se al marcador i deixar tocats de mort als de Montbrió.
Tot i això, els visitants encara ho volien intentar, i en una increible centrada d'Arnau per la banda l'Òscar Rofes va rematar de cap al segon pal. Semblava que la pilota entrava, però va tocar el pal i el seu rebot va anar a parar a peus del Sales, que no va encertar a fer pujar l'empat al marcador. A partir d'aquí, al CEM no li quedaven forces i es va rendir, cosa que va aprofitar el Mas Pellicer per fer pujar 2 gols més al marcador, deixant un resultat final de 5 a 2 que era exagerat pel que s'havia vist al terreny de joc.
Hem de treballar molt, l'equip acabarà responent, és època de canvis i els jugadors s'han d'adaptar al nivell de la nova categoria. Però tots junts, i units, com sempre hem estat, aconseguirem despertar i començar a ser competitius a la tercera catalana. I el primer moment per demostrar-ho és aquest dissabte contra el líder, la Floresta. Va, que ningú es desanimi, això acaba de començar! 1, 2, 3, Montbrió, Montbrió, Montbrió!!!