COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA CARREGADA D'IL·LUSIÓ


Senyores i senyors, la temporada 2011-2012 ja és aquí!

Dissabte a les 5 de la tarda, la pilota començarà a rodar al municipal en el retorn del CEM a la segona regional, ara anomenada TERCERA CATALANA. Ens espera una temporada dura, amb rivals nous i de nivell, on desitgem que el CEM faci un bon paper i demostri que està a l'alçada. Per això serà de vital importància que el Municipal sigui un fortí amb l'ajuda de tots. Per començar, rebrem la visita d'un vell conegut, la Pastoreta, que en les últimes hores ha pujat de categoria gràcies a la retirada del F.C Tarragona. Esperem començar amb bon peu, i amb un camp ple. Us hi esperem!

Les baixes sempre són males notícies per un equip, i malauradament aquest any ja no veurem vestint la camiseta verd-i-negre a il·lustres com el Jordi Mas, el Roger Medico, el Roger Filella, el Pupi... Degut a aquestes baixes, l'equip s'ha hagut de reforçar. Molts han sigut els jugadors que han baixat a entrenar, i desitgem molta sort a tots aquells que s'integrin en la plantilla, per tal de fer que aquesta temporada il·lusioni de nou a la gent, en el difícil repte de jugar en una categoria superior.

La veritat és que la pretemporada ha deixat bones sensacions. L'equip ha jugat 3 partits, en els quals ha obtingut 2 victòries i 1 derrota. En el primer partit, l'equip va vèncer per 3 a 2 al Riudecols, amb un gol d'Antoni Aragonès d'autèntic davanter centre i 2 de Wilson.
En el següent partit, l'equip va assumir el repte d'anar al camp del Gandesa, equip de 2a catalana, i malgrat fer un molt bon partit i aguantar molta estona amb un bon resultat, els últims 10 minuts van ser fatídics i l'equip va marxar amb una contundent derrota per 7 a 0.
I finalment, en l'últim partit jugat contra el Vilafortuny, l'equip ja va començar a carregar-se de valent per l'inici de lliga, i va vèncer per 4 a 0, amb gols de Rofes, Wilson, Aragonès i Pere Moreno. 
Esperem que la temporada vagi molt bé i que sobretot el públic, el gran secret d'haver aconseguit l'ascens  l'any passat, segueixi apoiant a l'equip. 1, 2, 3, Montbrió, Montbrió, Montbrió!!