DEBUT AMB MAL PEU

El CEM s'estrena amb derrota en un partit on va estar controlat tota la primera part. A partir de la segona, les forces dels verd-i-negres, encara en fase de preparació, van minvar, i se'n va aprofitar una Pastoreta més ben posicionada al terreny de joc i amb més motivació.

Aquest dissabte el Municipal va veure l'estrena de l'equip en la nova divisió, tercera catalana, després de la magnífica temporada de l'any passat on es va aconseguir l'ascens tant treballat.
A mitja setmana ens van informar que l'estrena no seria contra el Tarragona, sinó contra La Pastoreta, un vell conegut. I així va ser. El dissabte es van plantar al camp el nostre onze inicial (debutant amb el CEM l'Albert Valls (procedent del Riudecols) i el Marc Pitarch, vell conegut pel nostre club. En la primera part es va veure un partit bastant obert, sense clares ocasions per cap dels dos equips, degut al respecte que es tenen. Tot i això, Jordi Aragonès, jugador militant de La Pastoreta, anava fent de les seves (tothom coneix la facilitat que té per enganyar l'àrbitre un cop arriba a l'àrea). Però sense cap ocasió es va arribar al descans. Dir que el Toni Aragonès va haver de deixar el camp degut a un cop que va rebre i el feia veure borrós de la vista.

En la segona part, el CEM continuava amb la seva dinàmica d' intentar arribar a la porteria rival. Però la cosa estava complicada, i més sabent que teniem a Jordi Prats a la grada, degut a una lesió al camp del Gandesa. La Pastoreta cada cop obria més espais i s'apropava a l'àrea del CEM. En una jugada personal, un jugador de La Pastoreta es va plantar davant de l'àrea, però Marc va poder desviar l'u contra u. Era un seriós avís. I en el minut 70 va arribar el que marcaria el resultat del partit. Carles Domenech va protestar a l'àrbitre, i ja duia una targeta groga, cosa que va fer que l'expulsés. Una expulsió més que dubtosa. El CEM amb deu es va intentar defensar, però en una contra, La Pastoreta va fer un fort xut des de fora l'àrea, que va anar directament al pal de la porteria. L'estirada del Marc no va servir per aturar-la, i el rebot va quedar al mig de l'àrea petita i un jugador reusenc només va haver d'empènyer la pilota. L'equip montbrionenc va intentar estirar-se i aconseguir l'empat, però no era el dia. La poca concentració va fer que La Pastoreta, pogués augmentar el seu avantatge en una falta centrada on el seu davanter va rematar a plaer i va aconseguir el 0 a 2 final.

Conclusions del partit: el CEM va aguantar el tipus fins que va jugar amb un home menys. Aquest any sabem que serà dur i que hi hauran moltes més derrotes que l'any passat, per això entre tots ho tirarem endavant. Aquest dissabte a la tarda, a un quart de set al camp del Mas Pellicer. Un, dos, tres ... MONTBRIÓ MONTBRIÓ MONTBRIÓ!