EMPAT IMPORTANT


Empat molt important a 0, el del passat dissabte del CEM  davant del Duesaigües, que d'aquesta manera segueix a les posicions davanteres de la classificació i aconsegueix el gol average contra el Duesaigües. Un dels partits més intensos de tota la temporada



El dissabte passat, els homes de Joan Enric es desplaçaven a un dels camps més difícils de la categoria, a Duesaigües, on només un equip ha aconseguit emportar-se la victòria.
El CEM es desplaçava amb la intenció de realitzar un partit seriós i complert. I així va ser. Durant la setmana, es va parlar molt de la importància del partit i de la importància de seguir amb aquesta dinàmica positiva dins de l'equip, cosa que l'ha fet estar en una bona posició en la classificació.
El partit va ser molt igualat i amb molt poques ocasions de gol. Tot i això, qui va intentar jugar la pilota i controlar el partit va ser el CEM, que amb un molt bon treball defensiu i del mig camp, va voler portar la iniciativa del matx. Tot i això, no es podien descuidar de les contres que realitzava el Duesaigües, molt perilloses degut a que tenen grans individualitats davant.

En la primera part, el respecte entre els dos equips, va marcar el ritme del joc. No van haver gaires ocasions de gol. Per part del Duesaigües només hi va haver una ocasió, ja en el minut 40, que Marc va desviar a córner. Tret d'això, no hi van haver més ocasions. En la segona part, i amb un públic impressionant (una gran mobilització per part dels seguidors del Montbrió -encapçalats per un Narcís que va pujar fins a Duesaigües caminant), el Montbrió va intentar estirar les línies i aconseguir la victòria. Salas va tenir una clara ocasió per la banda, que el porter del Duesaigües va desviar a córner. En la següent jugada i en un contraatac, el Duesaigües va enviar una pilota al travesser. Però les ocasions del Duesaigües s'esfumaven degut al gran partit de la defensa del CEM, encapçalats per un gran Arnau, que va fer el millor partit de la temporada. Ja gairebé a les acaballes del partit, Jordi Anguera va tenir una clara ocasió (que recordava la de Porrera que va servir per emportar-se la victòria), però aquest cop la pilota va sortir a fora, fregant el pal esquerra de la porteria del Duesaigües.

Així doncs, es va acabar el partit amb empat a 0. Destacar el partit molt seriós per part dels dos equips, un partit que definia el Jordi Prats, com un partit d'una divisió superior. Al final, al vestuari, tothom treia pit del gran esforç i del gran partit que es va fer!
Cal fer menció especial a l'afició que es va desplaçar al camp de Duesaigües, que tot i sent un dissabte a les cinc de la tarda, amb el vent i el fred que es preveia, la gent va respondre més bé que mai, i els jugadors del CEM es van sentir com en el municipal!! Un deu per l'afició, un deu pels timbals, per les bubuceles i pels crits d'ànims cap a l'equip!.

Seguirem treballant perquè segueixi el bon ambient i els bons resultats de l'equip. Aquesta propera setmana no hi ha partit degut al Carnaval, i l'altre arriba el líder de la categoria, La Pastoreta, al municipal el dissabte a les 4 de la tarda. S'ha de seguir animant i des del CEM es fa una crida a tots que vinguin a animar a l'equip.

1, 2 3, Montbrió, Montbrió, Montbrió!!!