REMUNTADA!!

Imatge del gol que suposava el momentani empat a 2 i que va donar ales al CEM per aconseguir remuntar i acabar guanyant el partit.

El Montbrió s'acaba emportant la victòria en un partit molt dur i molt treballat contra un Riudecols que va posar contra les cordes a l'equip durant molts minuts del partit. Per dues vegades els visitants es van avançar al marcador, i per dues vegades el CEM va aconseguir empatar i acabar enduent-se 3 punts molt importants que el mantenen a la zona alta de la classificació.

El de dissabte es presentava com un partit força complicat, on ens visitava el 6è classificat, el Riudecols, que portava una ratxa molt bona de resultats i on havia demostrat que és un dels equips més en forma d'aquest any 2011. Els seus resultats anteriors, victòria a domicili al camp del Duesaigües (únic equip que ho ha aconseguit fins ara) i empat a casa contra el líder, la Pastoreta, feien preveure que seria un partit on els 3 punts serien molt disputats. i així va ser. El partit va començar amb els dos equips ben plantats al terreny de joc i estudiant-se mútuament. El joc es centrava al mig del camp i les ocasions arribaven en comptagotes. Els minuts anaven passant i quan corria el minut 20, en una passada llarga del Riudecols, el seu davanter la va controlar, i desfent-se de la defensa va poder batre Marc amb un xut creuat. Els visitants s'avançaven al marcador i al CEM se li presentava feina. La primera part anava passant i les ocasions no arribaven. Cap ocasió clara en tota la primera part.

Per sort, en el minut 44 el CEM va afinar la punteria. En una sacada de falta del mig del camp, Domènech va sacar ràpid a Guillem, que jugava per la banda. Aquest, molt intel·ligent, es va avançar al seu marcador i va centrar la pilota dins de l'àrea, on l'esperava Rudi, que saltant més que el seu marcador va rematar la pilota per damunt del porter. El remat va anar a parar al travesser, però per sort, el rebot el va poder caçar Narcís que venia des de la frontal de l'àrea i col·locant la pilota va poder fer pujar l'empat al marcador i el seu segon gol aquesta temporada. El capità i vigent pixixi de l'equip no marcava des de la primera jornada de lliga (ja era hora!). Poc després, l'àrbitre xiulava el final de la primera part. Havíem aconseguit empatar en l'últim minut i ens donava molta moral, però sabíem que no estàvem fent un bon partit i havíem de millorar per emportar-nos els 3 punts.

Tot i saber que havíem de millorar, als 4 minuts de la segona part un davanter del Riudecols se'n va anar de dos defenses en una ràpida jugada i va aconseguir tornar a batre a Marc i tornar a avançar-se al marcador. El gol queia com una autèntica gerra d'aigua freda al municipal, que veia com les coses es complicaven cada vegada més. El CEM ho intentava, però no aconseguia arribar amb perill. Per altra banda, el Riudecols seguia fent el seu partit i seguia arribant amb perill a l'àrea de Marc. Però dissabte, la sort es va aliar amb el nostre equip, i al minut 60 un córner tret per Jordi Prats va anar a parar a peus d'un defensa visitant el qual no va poder treure la pilota i es va acabar fent el gol en pròpia. Aquest gol ens va venir com un regal del cel, que va fer omplir de moral al nostre equip i enfonsar una mica als visitants. Fruit d'aquesta decepció, un dels seus migcampistes es va autoexpulsar al cap de poc quan va donar una puntada de peu a Filella, que estava realitzant un autèntic partidàs. Aquesta superioritat numèrica la va saber aprofitar molt bé el Montbrió, que uns minuts després aconseguia avançar-se en el marcador. Va ser en una jugada d'Anguera, que últimament està sent decisiu en cada partit. L'extrem esquerra del CEM va controlar la pilota a la frontal de l'àrea i va fer un magnífic barret al defensa que el cobria, i quan ja marxava sol el visitant es va veure obligat a cometre un clar penal. La pena màxima la va transformar Jordi Prats.

Tot i aquest gol, el partit no estava ni molt menys resolt, ja que el Riudecols volia vendre molt cara la seva derrota. Però vés per on, en aquests minuts que els visitants apretaven tan, van aparèixer dos jugadors que van ser els autèntics protagonistes del partit, el Joan i molt especialment el Roger Filella, que es va llicenciar com a lateral. El canterà de cals Filella Navarro va ser una autèntica roca per la seva banda i no deixava cap opció als davanters visitants, tallant una vegada rere una altra qualsevol jugada que volguessin crear. A més a més de les tasques defensives, també es va animar a pujar a l'atac, portant de corcoll als seus marcadors. Un autèntic partidàs el de dissabte per ell, el felicitem des d'aquí.
L'altre protagonista va ser el Joan, que des de fa uns quants partits ja està demostrant que està en el millor nivell de forma des que està al CEM. Ja fa moltes jornades que el jove farmacèutic s'ha apoderat del mig del camp i se l'ha fet totalment seu, sent el creador de joc i el tempo del Montbrió. La maduresa del jove jugador ha fet que el Montbrió controli molt millor els partits. I dissabte a part d'això, quan el CEM més estava patint va voler donar la tranquilitat que necessitàvem, i quan corria el minut 85, veient el porter avançat, va fer un xut des del mig del camp que va sorprendre a tothom i es va colar dins la porteria rival, fent pujar el 4 a 2 al marcador i sentenciant finalment el partit. Un gran gol d'aquells que tothom vol fer una vegada a la vida. Des d'aquí també el volem felicitar per haver fet el récord de gols en una temporada!

Després d'aquest partit amb tantes emocions i tant de treball, aquesta setmana el CEM seguirà treballant per tal de seguir aconseguint bons resultats que el segueixin fent estar a la part alta de la classificació. També agraïm a l'afició el suport que ens dóna en cada partit. Sou els millors!!! Tots junts, segur que aconseguirem seguir sumant victòries. 1, 2, 3 Montbrió, Montbrió, Montbrió!!