MANETA AL JOC BRUT

El CEM s'imposa per un contundent 0 a 5 al camp de la Riba, on tot i rebre molta duresa per part de l'equip rival, i la passivitat d'un àrbitre que ja no hauria de xiular, realitza un dels millors partits de la temporada i s'emporta 5 gols i els 3 punts cap a casa, cosa que el permeten seguir en la quarta posició.

Dissabte es visitava el camp d'un dels equips del capdavall de la classificació, però tot i això el CEM sabia que no es podia relaxar i que havia de sortir totalment concentrat. A més a més, cal recordar que la Riba ens va derrotar en la 4a jornada de lliga al nostre camp, i la història no es podia tornar a repetir.
L'equip va sortir enxufat, amb ganes de realitzar un bon joc. La pilota es tocava, es creaven espais i s'arribava bé a porteria. I el premi a aquest bon joc va arribar al minut 20, quan Prats va rebre una passada a la frontal de l'àrea, se'n va anar per velocitat fent un slalom de un, de dos i de fins a tres jugadors i davant la sortida del porter va creuar la pilota i va fer pujar el 0 a 1 al marcador. El partit es posava de cara, però el Montbrió encara volia més. Al cap de deu minuts, en una gran jugada de Sales, aquest va donar la pilota al balcó de l'àrea a Rudi, que es trobava sol, i quan aquest va xutar, el porter va aconseguir rebutjar la pilota, però el rebot va anar a parar als peus de Sales, i aquest molt atent, va fer pujar el 2on gol al marcador i trencar una mala ratxa que ben segur que ja és història. D'aquesta manera es va arribar al descans.

A la segona part, no va canviar gaire cosa, i el CEM va seguir gaudint de grans oportunitats. En una jugada en la que tenien la pilota els defenses de la Riba, Magí va aconseguir robar la pilota i va fer una passada mil·limètrica a Prats, el qual es va endinsar dins l'àrea i la va clavar pel pal llarg. 0 a 3 i el segon del seu compte particular. En aquesta jugada ja es van començar a veure les males arts d'alguns jugadors de la Riba, que deixaven anar patades sense que hi hagués ni la pilota en joc. En un d'aquests atacs d'histèria, van fer un clar penal a Sales, el qual va xutar Domènech però el porter va endevinar les intencions. Lluny de tirar-se enrere el CEM va continuar apretant i en una jugada per la banda, Sales es va esmunyir i amb un gran xut d'exteriror que ningú s'esperava feia pujar el 0 a 4 al marcador i el seu segon del compte particular.
Poc després va ser canviat per Pop, al qual només li van calguer dos minuts per protagonitzar la jugada de l'últim gol del partit. En una mala sortida del porter visitant, aquest va refusar malament, i la pilota va caure als peus del jove informàtic, que molt llest, va saber veure a Prats lliure de marca, el qual quan va rebre la pilota va xutar des del mig del camp fent una magnífica vaselina i fent pujar el 0 a 5 al marcador, i el seu primer hattrick amb la camiseta del Montbrió. Després d'aquesta jugada, es va veure alguna acció impròpia d'una persona humana per part de membres de la Riba, que més que persones més aviat semblaven bèsties salvatges. Però la qüestió és que ells marxaven carregats amb 5 gols i nosaltres amb 3 punts.

Ara s'ha de seguir treballant, la temporada va molt bé i s'ha començat la segona volta amb moltes ganes, amb molta il·lusió i amb bons resultats, però no hem de parar, i amb l'ajuda de l'afició, que un cop més us donem les mil gràcies per ser allà en cada partit, cada setmana aconseguirem anar millorant i anar aconseguint victòries. Ara més que mai, 1, 2, 3 Montbrió, Montbrió, Montbrió!!