UN MAL DIA


En un partit on no s'hauria d'haver perdut vist el joc dels dos equips, La Pastoreta s'acaba enduent els 3 punts de forma molt poc merescuda i amb sort. L'àrbitre tampoc ajuda i anul·la un gol al Montbrió i acaba deixant l'equip amb 8 jugadors. Ara toca oblidar-se'n i pensar en la setmana que ve, on s'han d'aconseguir 3 punts que ens tornaran a posar al lloc que ens toca.

El camp de la Pastoreta és un camp on el nostre equip no ha aconseguit guanyar mai i no porta gens de bons records. I és que cada any s'ha desplegat un molt bon joc, en ocasions molt millor que els locals, però per diferents raons, sovint associades a decisions arbitrals, no s'ha aconseguit mai treure ni un punt, com per exemple l'any passat on després de posar-nos per davant en el marcador, la Pastoreta va aconseguir remontar gràcies a un gol que va venir precedit d'unes mans clamoroses.
Deixant estar de banda coses passades, dissabte els homes de Joan Enric eren conscients que si guanyaven donaven un cop de puny damunt la taula i es donaven a conèixer en aquesta lliga. I el partit va començar amb bon joc i alguna que altra ocasió, com una molt clara del Sales que en una gran jugada personal va fer un xut creuat que el porter va aturar per molt poc. A la jugada següent però, en una jugada desgraciada de la nostra defensa i amb una sèrie de rebots, la Pastoreta arribava per primer cop i en una passada de la mort es posava per davant en el marcador sense haver fet res.
A partir d'aquí, el joc el va tenir el Montbrió, que fins i tot va aconseguir un gol totalment legal, que l'àrbitre va anul·lar xiulant una falta que es va treure de dins la butxaca i que només va veure ell. Al cap de poc, es va arribar a la mitja part amb la sensació que el marcador no feia justícia al que s'estava veient al terreny de joc.

A la segona part, el CEM va sortir convençut de les seves possibilitats, i als 4 minuts, Rudi, després d'una jugada on no va donar la pilota per perduda lluitant amb un defensa, feia una bona passada a Prats que controlava amb un ràpid esprint i creuava la pilota fent pujar ara si l'empat en el marcador. Després d'això, van ser els millors minuts del Montbrió, que va arribar a dominar molt i a posar la por al cos als locals. Fins que en una mala sacada de banda del nostre equip, una cosa que s'hauria de millorar, els locals van fer una contra on es van plantar sols davant la nostra àrea i Carlos es va veure obligat a fer falta, cosa que li va costar l'expulsió. El partit es va posar molt costa amunt, i el Joan Enric va fer canvis per intentar aguantar el resultat. Però la cosa encara es va posar més difícil quan Garci es va autoexpulsar i va deixar l'equip encara en pitjors condicions. I al cap de poc, l'àrbitre que devia estar xalant va decidir animar més encara la festa i expulsar de forma injusta a Prats, que havia fet una entrada dura però mai mereixedora de vermella. Jugant amb 8, es clar, la Pastoreta no parava d'atacar i atacar, i quan passaven 7 minuts del temps reglamentari, si si, 7, va aconseguir el gol després d'un córner que no havia existit. Al cap de res, xiulet final i la Pastoreta amb 3 punts que li van caure del cel.

Cal deixar enrere aquest partit, tothom que era al camp va veure el que passava i ho pot jutjar personalment, ara toca aixecar el cap i aconseguir un objectiu molt clar, 9 punts dels pròxims 9 en joc, cosa que ens deixaria en molt bona posició a la lliga. Primera missió, aquest pròxim dissabte davant el Vimbodí.