TRES DE NOU

El CEM aconsegueix una victòria còmode davant d'un Vimbodí que només es presenta amb nou jugadors. Cal destacar el punt d'honor de l'equip visitant, ja que va aguantar tot el partit fent un bon joc tot i la inferioritat numèrica. Al final, 6 a 0 i tres punts necessaris per començar a escalar posicions.

Dissabte arribava un partit contra l'últim classificat on es volia oblidar ràpidament la derrota soferta al camp de la Pastoreta i tornar a adreçar el rumb per tal d'intentar escalar posicions a la lliga. Els jugadors del CEM estaven conscienciats que ni que fos a priori un equip fluix, no seria un partit fàcil. Tot i això, la sopresa va ser quan al començar el partit vam veure que l'equip visitant només sortia al terreny de joc amb nou efectius. Això va desconcertar als nostres jugadors, que no s'ho acabaven de creure i durant els primers minuts no van estar concentrats, cosa que quasi bé va costar un gol en un molt bon xut del davanter del Vimbodí. Quan l'equip ja es va tranquilitzar, va començar a arribar el bon joc que s'esperava jugant davant de només 9 jugadors. Al minut 15, Magí, que debutava amb el nostre equip, va agafar la pilota dins l'àrea i el seu xut va ser desviat per un defensa, el qual es va introduir ell mateix la porteria. El primer gol pujava al marcador, cosa que tranquilitzava una mica els nostres jugadors. Al cap de pocs minuts, Anguera molt llest sacava ràpidament de banda en profunditat cap a Rudi, el qual va encara el porter i amb un xut al primer pal va aconseguir fer pujar el segon gol de la tarda.
L'equip començava a jugar molt bé i en un ràpid contraatac, Prats enfilava la porteria sol quan un defensa va aconseguir robar-li la pilota, però el rebot va anar a parar a la frontal als peus de Sales, el qual amb molta tranquilitat va finalitzar la jugada amb una subtil vaselina amb l'esquerra que feia pujar el 3er gol al marcador. I amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa, i als 10 minuts una centrada d'Anguera al segon pal la va caçar Òscar Rofes al segon pal, el qual amb molt de criteri la va deixar a Rudi al centre de l'àrea petita, el qual amb una mitja xilena va aconseguir rematar la jugada i fer pujar el 4rt gol al marcador. L'equip s'ho estava passant bé, es necessitava un partit així per descarregar tensions i fer un bon joc. Els minuts van anar passant i cap a la mitja hora de joc, Prats, que no havia aconseguit cap gol encara, va decidir que això no podia ser, i va agafar una pilota al mig camp, es va driblar dos jugadors amb canyet inclòs, va arribar a l'àrea i davant la sortida del porter també se'l va driblar, aconseguint així el 5 a 0 en una bonica jugada personal.
El partit ja estava decidit, però Magí es va voler apuntar a la festa en el dia del seu debut i en una passada en profunditat va encarar el porter, se'l va driblar i va fer pujar el definitiu 6 a 0. Al cap de poc, el partit es va acabar sense cap més història.

Cal destacar una altra vegada l'actitud dels homes del Vimbodí, que només sent 9 jugadors van aguantar tot el partit veient com els hi anaven caient gols. Altres equips segur que haguessin abandonat. Des d'aquí els hi desitgem sort i que els hi millorin les coses.
Parlant ja del nostre equip, es van aconseguir els primers tres punts dels nou que s'han d'aconseguir abans de la jornada de descans. Ara toca pensar ja només amb el derbi, no val a badar, sempre és un partit complicat i segur que aquesta vegada no serà diferent. 1, 2, 3, Montbrió Montbrió Montbrió!