LES BORGES 1 - C.E MONTBRIÓ 2

Abans d’entrar a la crónica del partit, donarem quatre pinzellades que ajudaran a entrendre en quins ànims va arribar el CEM aquest dissabte al camp de Les Borges. Comentem una mica els fets per entrar en caliu.

Aquest partit s’havia de jugar el passat 25 de gener i es va suspendre per culpa de la famosa ventada que hi va haver aquell cap de setmana. La Federació va pensar en el dia de Carnaval perque es juguessin tots els partits suspesos. Degut a aquesta decisió, el CEM va parlar amb Les Borges de jugar el partit entre semana, ja que degut el cap de setmana que era, tenia moltes baixes. En primer moment es va acceptar el canvi de data (dijous 26) però finalment, a última hora, Les Borges no va fer els passos corresponents amb la Federació. Però aquesta no va ser la última, perque posteriorment, tampoc van confirmar el canvi d’hora del partit, ja que havíem parlat de jugar-lo a les 3 enlloc de les 4.

Amb tot això, el CEM es va presentar al camp de Les Borges amb moltes ganes de tornar totes aquestes “p___ades” i la millor forma de fer-ho era guanyar. I així va ser. Des d’un bon principi l’equip va dominar el partit, amb bones combinacions i amb oportunitats d’avançar-se al marcador.Tot i la superioritat, la primera part va acabar amb 0 a 0.

Els segons 45 minuts van ser molt semblants, amb una petita varietat táctica que va permetre al CEM avançar-se ben aviat al marcador. L’Òscar Sales marcava el 0 a 1 després d’una bona jugada personal i poc després aconseguia marcar el segon, aquest cop culminant un bon contratac. A partir d’aquí, el CEM va tindre més ocasions per incrementar la diferència però va ser Les Borges, després d’una jugada de mala sort de la defensa visitant, el que aconseguiria marcar l’ 1 a 2 definitiu. Era el minut 80 i amb aquest resultat s’arribava al final del partit.
Sens dubte, el Montbrió va jugar un bon partit i sobretot amb molta actitud degut al que hem explicat abans. Esperem que aquest dissabte continui tot igual ja que aquesta vegada no caldran motivacions extres perque el fet de jugar contra el Mont-roig és un punt força motivador.