C.E MONTBRIÓ 1 - RIUDECOLS 2

Aquest dissabte el C.E Montbrió va jugar contra el Riudecols el tercer partit de la segona volta. De fet, es va intentar jugar ja que el protagonista del partit no va ser cap dels dos equips, ni tampoc cap jugador, ni l'àrbitre com passa a la majoria dels partits, sino que el protagonista principal va ser el vent, el pitjor element natural que et pots trobar per intentar jugar a futbol.

Tenint el conte aquest fet, el partit va ser bastant fluix. La primera part la majoria de pilotes es perdien per la línea de fons empeses per la ventada i fer dos passades seguides era gairebé impossible. Amb això el Riudecols, contra vent, va aconseguir avançar-se al marcador i amb el 0 a 1 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

El partit no pintava molt bé pel CEM al principi de la segona part, ja que el marcador i el vent jugaven a la seva contra però l'equip va moure millor la pilota des d'un bon principi, intentant jugar-la per terra, evitant les pilotades llargues. Toi i això, el Riudecols va aconseguir incrementar el seu aventatge al marcador aprofitant un malentès dins l'àrea local. Amb el 0 a 2 en contra tot semblava més difícil però el Montbrió ho va intentar i va reduir la diferència amb un gol en pròpia porteria per part de la defensa visitant. Tot i l'esforç a la part final del partit, el CEM no aconseguiria empatar i el marcador ja no es mouria del 1 a 2.
Esperem que per els propers partits el vent no torni a bufar ja que sino és molt complicat veure un bon partit de futbol. Hi ha més fotos del partit a l'apartat ALBUM.