MONTBRIÓ 1 - FALSET 3

Aquest dissabte passat ens va visitar el líder de la classificació i segons el que s'havia dit, un dels equips preparats per pujar de categoria. Molts recordaven abans de començar, bons i històrics partits contra el Falset que s'havien jugat feia alguns anys. I així va ser, es va veure un bon Falset, un bon equip i també un bon partit.

Els primers moments van ser clarament del Montbrió on amb un parell de jugades s'hagués pogut avançar al marcador. El Falset estava sorprès per la intensitat dels primers minuts, per l'ordre dins el camp del Montbrió i això els va fer veure que no seria un partit fàcil. Així doncs, es van posar les piles i van anivellar les intencions, creant bones jugades entre líneas i alguna ocasió de gol però el marcador no es va moure de l'empat a 0 inicial.

El guió de la segona part semblava el de la primera, el CEM apretant fort però aquesta vegada el Falset, aprofitant una errada local aconseguia avançar-se el marcador. Tot i això, el Montbrió jugaria els millors minuts del partit, amb moltes ocasions clares per empatar, fins i tot l'àrbitre va anular un gol que segons "la banda del bar" era legal, però tal com és el futbol, el Falset marcaria el segon gol i poc després el tercer, el Montbrió havia tingut entre les cordes al líder però no el va poder rematar. El Marc Pitarch marcaria l'1 a 3 definitiu aprofitant una jugada dins de l'àrea del Falset.

Sens dubte va ser un bon partit, intens, emocionant, on efectivament el Falset va demostrar que és un equip pensat per pujar de categoria però que el Montrbrió els va fer treballar de valent per poder pendre els 3 punts cap al Priorat.