Victòria còmode per començar la segona volta

CEM 3 - 0 HOSPITALET "B"

Aliniació: Marc, Roger, Guillem, Arnau, Toni, Marçal, Benet, Sales, Ferran, Rudi i Jose. També va jugar Wilson.

Primer partit de la segona volta, i el primer després de les vacances de Nadal. El CEM, que encara té diferents lesionats i que aviat es recuperaran, volia venjar-se del resultat de l'ana a Hospitalet, on guanyant 0 a 2 al final es va empatar. L'Hospitalet es presentava només amb 11 jugadors, i es quedava amb 10 després de que, al primer minut, un defensa visitant tot sol es fés mal. Des d'aquí esperar que no sigui res.  Ferran al minut 7 i al 10 posava el 2 a 0 de seguida al marcador. Amb aquests gols, s'esperava un grapat, però el nivell dels jugadors va baixar i molt en la última mitja hora de la primera part. Alguna ocasió que el porter visitant va poder salvar  i poca cosa més.

A  la mitja part, tornaven els fantsmes de les remuntades per part de l'altre equip. Però els jugadors verds van demostrar que no volien tornar a perdre punts de mala manera. Van sortir més serios a la segona part, i això va fer que al minut 61, Rudi tanqués el partit definitivament, en un bon gol. A les acaballes del partit, l'àrbitre va pitar un penal en contra del CEM i Marc va poder parar la pena màxima.

Així doncs, victòria per començar la segona volta. Tot i que es queda un regust agredolç ja que va ser un partit molt relaxat i intentar tancar els partits com més aviat millor. Amb els resultats d'aquest cap de setmana, el CEM es situa 4t. Aquest dissabte es jugarà a Porrera a les 16.00. Un partit que segur que serà molt difícil i marcarà, juntament amb el següent a casa contra el Maspujols, a on pot arribar l'equip i la intensitat que hi posa.