Empat amb regust agredolç

PORRERA 2 - 2 CEM

Aliniació: Marc, Toni, Guillem, Arnau, Oriol, Benet, Marçal, Sales, Ferran, Wilson i Rudi. També va jugar Jose.

Un partit que es presentava complicat al camp del Porrera, que està fent una gran temporada comparant amb les anteriors. El CEM es presentava amb l'alta de Oriol, després de casi dos mesos de baixa per una lesió.

Cal a dir que el partit va tenir dues parts molt diferenciades. En la primera, el CEM no va saber plantejar el partit en un terreny molt petit i a on molts equips han perdut punts en visitar el poble del Priorat. En definitiva, es pot dir que el CEM va llançar la primera part, on els locals van aconseguir 2 gols, en dues jugades a pilota parada. No hi havia control de pilota ni ocasions ni contres. El CEM es limitava a defensar-se davant dels constants atacs del Porrera.

En la segona part, el CEM ja es va posicionar al camp i ja va veure com s'havia de jugar el partit. Potser era massa tard, però les ganes hi eren. Rudi aconseguia el 2 a 1 al primer minut. Les ocasions ara eren per part del CEM i el Porrera es veia molt impotent. Rudi aconseguia el segon gol  al 81. Quedaven deu minuts per aconseguir el gol de la victòria. Cal a dir que l'àrbitre no va pitar dues mans claríssimes a l'àrea del Porrera. Ja a la última jugada del partit, el porter local va ser expulsat en tocar una pilota que se la menjava amb les mans a fora l'àrea. I l'últim xut de falta va anar desviat per poc de la porteria del Porrera, tot i que un defensa la va tocar amb les mans i el colegiat no va veure-les.

En difinitiva, un empat agredolç. Per una banda després de veure la primera part aquest punt és molt valuós, però per altra banda, s'ha d'estar més concentrat i saber a que i com s'han de jugar els partits. Ara venen tres partits claus. Aquest dissabte ens visita el Maspujols, el líder, que està  a 7 punts del CEM. Si perdem o empatem, ja podem dir adéu a les opcions de l'ascens. Així que serà un partit vital, i a casa. Després visitarem un camp complicat com és el de l'Espluga de Francolí, i ens visitarà el Montroig a casa.