Un altre 6 a 0 ! Aquest és el CEM!

CEM 6 - 0 ALCOVER "B"

Aliniació: Marc, Dani, Guillem, Arnau, Oriol, Benet, Joan, Sales, Marçal, Ferran i Rudi. També van jugar Roger, Wilson, Jose i Toni.

Bon partit del CEM davant de l'Alcover B. El CEM venia de guanyar 0 a 6 al camp del Riudecols, i volia demostrar que no va ser fruit de la casualitat el fet de marcar tants gols la setmana passada. I aquesta, al Municipal, també ho va demostrar. Va imposar el ritme en tot moment i es va veure un gran equip que mica en mica va mostrant el seu potencial. Però dir que s'aconsegueix gràcies a l'empempta i les ganes dels jugadors. 

El partit començava ja amb domini del CEM. I Marçal aconseguia el 1 a 0 en una jugada que va regatejar el porter i gairebé sense angle, aconseguia el primer gol. Era clar que el CEM buscava més gols i imposava un gran ritme. Alguna jugada aïllada, l'Alcover va posar perill a la porteria local, però només va ser una ocasió en una falta directa. A les acaballes de la primera part, altre cop Marçal aconseguia el 2 a 0  en rematar una centrada.

Prats esperonava al seu equip a la mitja part de seguir amb el ritme imposat i no baixar el nivell. 

En la segona, les coses es podien complicar amb el CEM, en que va veure com es quedava amb 10 en una jugada de perill. Però en el 58, "fillet" Joan Mestres aconseguia el 3 a 0 després d'un sac de còrner que va entrar en el rebot d'alguns jugadors visitants. Llavors l'Alcover va baixar els braços i el CEM seguia amb el seu nivell. Una jugada made in Henry de Salas, cavalcant de mig camp i fent un gran xut, posava el 4 a 0. I el 5 a 0 altre cop de Sales un minut després en rematar un còrner. Finalment, el 6 a 0 l'aconseguia el Rodolf, que tornava al seu equip, i que no podia començar de millor manera, marcant un golet i fent un gran partit. Remarcar que l'Alcover va tenir alguna ocasió per fer el gol de l'honor, però la gran defensa, la intensitat i les bones parades de Marc ho van impedir.

Així doncs, un clar 6 a 0 i un gran joc desplegat per part del CEM que aconseguia la segona victòria consecutiva. Aquesta setmana, una molt bona ocasió per seguir demostrant el nivell, es jugarà el dissabte a Almoster. Segur que no serà gens fàcil.

1,2,3... MONTBRIÓ!