Intensitat + ganes + qualitat = golejada!

RIUDECOLS 0 - 6 CEM

Aliniació: Marc, Dani, Guillem, Arnau, Oriol, Joan, Marçal, Salas, Benet, Ferran i Wilson. També van jugar Toni, Jose i Roger.

Es presentava una molt bona oportunitat per treure de damunt la pressió i els dubtes d'aquest inici de temporada. A Riudecols, un camp que no se'ns presentava fàcil, vam veure el CEM que voldríem veure tots. Es va demostrar que amb intensitat, ganes i qualitat, els homes de Prats poden imposar un gran ritme de joc i aconseguir victòries. I així va ser. Després de treballar a molt bon ritme durant dues setmanes els entrenaments, s'ha començat a veure millora. Però no només ha de ser fruit d'un sol partit, sinó que ha de durar.

Ja des de un bon inici, el CEM imposava un gran ritme i una pressió al camp del Riudecols, i Marçal, en un xut ras de fora l'àrea, aconseguia el 0 a 1. Tot i que el Riudecols intentava sortir a les contres, un gran Joan Mestres amb l'ajut del mig camp impedia que arribessin ocasions per als locals. Al minut 13, fillet Joan aconseguia el 0 a 2  en un magistral llançament de falta directa. Llavors el Riudecols va intentar arribar a la porteria verda, però només creava perill en jugades a pilota parada. Ja a les acaballes de la primera part, dos penaltis gairebé consecutius (i clars) que els van transformar Joan i Marçal, aconseguien el 0 a 4 abans de la mitja part.
En la segona, Jordi Prats esperonava al seu equip que no estava acabat el partit. El Riudecols va sortir amb més ganes i posant perill a la porteria de Marc. Una ocasió molt clara va ser un penal a favor dels locals, sobre el minut 55, però el porter del Montbrió va endevinar la trajectòria i el va parar, juntament amb el xut del rebuig. Això va enfonsar el Riudecols, i veia com Puig de cap i Salas, en culminar una bona jugada d'atac, feien el 0 a 6 final.

Remarcar el mal perdre d'alguns jugadors del Riudecols, que fins i tot un va escopir a la cara al nostre jugador Toni en mig del partit. I les males arts en faltes en que no tenien cap possiblitat de robar la pilota.

Així doncs, gran imatge del CEM a fora contra el Riudecols, i que esperona als jugadors de Prats a seguir amb aquest nivell de treball i d'intensitat.
El pròxim partit, serà dissabte a les 16.00 contra l'Alcover al Municipal de Montbrió!