LA IL.LUSIÓ DELS JOVES RETORNA EL FUTBOL A MONTBRIÓ


Després d’una llarga temporada sense futbol al nostre municipi. En sentir el pregó, que enunciava la tornada del Club Esportiu Montbrió, fou motiu de conversa dels vilatans en cafès i botigues del poble.

El final d’aquesta història ja la sabeu. Ara bé, és prou interessant conèixer com s’ha tornat a formar el club. Tot va començar com un joc, com una petita broma que diferents joves van anar quallant al bar de la piscina. Primer, prenia peu un club de futbol sala, però érem massa gent per a tant pocs jugadors al camp. Així, finalment, es van decidir per retornar el futbol a Montbrió del Camp. Aquí, ja va entrar en joc les ganes de la gent, cada dia s’anaven sumant possibles jugadors i tothom tenia un “ sí ” quan se li exposava el motiu.

Tot i semblar que el més difícil estava fet, ens va sorgir un problema, i greu. El període d’inscripció del club s’havia acabat i tot se n’anava a norris. En aquest moment va aparèixer la figura del Sebastià Bondia, que en un acte d’agrair, ens va deixar inscriure com a filial del Duesaigües, ens va pagar les fitxes i ens va fer d’entrenador en els partits amistosos i a la primera jornada. Tot un detall per part seva.

Les mostres de suport ens venen de totes bandes, l’Aquatonic i Merkamueble ens han pagat l’equipatge. Tothom ens dóna ànims i ens diu que és una molt bona idea, tot i que altres persones puguin pensar que no arribarem enlloc. I el més important, l’afició no va fallar i va omplir el Camp d’Esports de Montbrió.

El passat 30 de setembre va començar la lliga de tercera regional. Abans vam jugar un parell d’amistosos contra el Mont-roig i les Borges del Camp. Tot i no tenir entrenador, ens vam estrenar contra el Montblanc. Era el retrobament amb l’antiga afició i l’equip estava molt motivat. L’equip contrari va ser superior, i el marcador no va reflectir el resultat final: 1-2. Les emocions estava a flor de pell, la gent cridava i amb cada crit de suport l’equip creixia i anava a l’atac, però la remuntada no va ser possible. Degut a les baixes i al jugar en camp contrari, el cap de setmana del 7 d’octubre, la derrota va ser contundent contra l’Espluga de Francolí. Esperem que les lesions ens respectin i el calendari també i comencem a aixecar el vol. A més a més, actualment ja comptem amb un tàndem d’entrenadors. Aquests són: Josep Maria Borrull i Frederic Puig.