PRE-TEMPORADA

C.E MONTBRIÓ - U.E MASPUJOLS

El dissabte dia 6 de setembre el C.E Montbrió va jugar el primer partit de pre-temporada contra el Maspujols, equip que aquest any jugarà a la Segona Territorial.

El partit va ser del tot disputat des d'un bon començament, amb força intensitat. Les primeres ocasions clares les va tindre el CEM, primer mitjançant un llançament de penal que el porter del Maspujols el va aturar i després amb un xut de falta que va anar al travesser. Pel que fa al Maspujols, es limitava únicament i xutant faltes a penjar pilotes dins de l'àrea ja que en cap moment van poder lligar cap bona jugada.

Pel que fa la segona part, el Maspu va apretar una mica més ja que el seu estat físic ho permetia tenint en conte que portaven tres setmanes més d'entrenament que el Montbrió, però finalment les dues portaries van quedar de la mateixa manera que havien començat, sense cap gol. Destacar el bon ambient que hi havia a la grada i que a l'equip del Maspujols hi jugaven alguns jugadors que l'any passat, alguna vegada van vestir la camiseta del Montbrió. Ara saben el que és jugar al municipal com a rival del CEM.

Tot seguit, adjuntem l'escrit que el blog de la U.E Maspujols va fer del partit contra el Montbrió:

"Aquest dissabte la UEM va disputar a Montbrió l’últim partit preparatori, abans de començar aquest dissabte el campionat de lliga 2008/2009 davant el Gimnàstic de Tarragona.

Del partit de dissabte, només comentar que va ser mol gris, casi tant gris com la tarda de dissabte. Amb una primera part dolenta i una segona encara pitjor, l’afició que es va desplaçar al camp del Montbrió per veure en quin estat de forma esta el seu equip, va tornar a casa molt preocupada, ja que la imatge que va donar l’equip no convida precisament a l’eufòria.

Molt hauran de canviar aquesta setmana les coses per a que la UEM pugui començar amb bon peu la tercera temporada consecutiva a la segona territorial."