Empat a res!

CEM 1 - 1 RIUDOMS

Aliniació: Marc, Dani, Guillem, Toni, Oriol, Benet, Joan, Arnau, Marçal, Salas i Jose. També van jugar Ferran i Wilson.

Es presentava una bona ocasió per tal de que el CEM demostrés que el partit que està pendent d'acabar contra l'Espluga (al minut 55 anàvem 0 a 1 a favor dels visitants) només era un mal dia. I es pot dir que aquest dissabte es va tornar a veure un CEM apagat, sense imposar el ritme i sense demostrar el CEM que havíem vist a la pretemporada.

Davant del CEM, un Riudoms ben posicionat i amb més empempta que els locals. Fruit d'això, en el minut 13, Morales aconseguia el 0 a 1 al marcador després d'una jugada molt ràpida d'atac. Es tornaven a complicar les coses pels jugadors del CEM, que tenien doble feina: demostrar que poden millorar en el joc i remuntar el partit. Arnau, que jugava d'extrem i un dels pocs jugadors que sí que es veia amb ganes, aconseguia l'empat a 1 després d'un rebot a l'àrea. I així s'arribava a la mitja part.

A la segona, no es va poder veure cap reacció per part del CEM, i el Riudoms ho aprofitava posant en perill la porteria de Marc. Algun xut llunyà i la sort van fer que no marquessin cap gol més, tot i que van tenir ocasions.

Així doncs, un empat que ha de servir per punt d'inflexió pels homes de Prats i que han de demostrar que es tenen ganes per tirar els partits endavant.

Aquest dissabte serà una nova ocasió a Riudecols, a les 15.30.

Recordar que el CEM té tres partits aplaçats: a Hospitalet de l'Infantil, a Montroig i a casa, que s'han d'acabar de jugar 25 minuts contra l'Espluga de Francolí.