Trancada la ratxa de victòries!

ESPAÑA CANONJA 3 - 0 CEM

Aliniació: Marc, Arnau, Jordi D, Marçal, Miquel, Joan, Guillem, Sales, Ferran, Jordi P, Rudi. També van jugar Magí, Ladis, Aleix, Oscar F i Wilson.

El CEM es presentava a la Canonja amb ganes de seguir la ratxa de victòries que portava, però no va poder ser. En la primera part, el partit va estar igualat, en alguna ocasió dels locals i molt poques del CEM, però intentant tenir la possessió de pilota i portar al partit on el CEM volia. Així a la mitja part s'arribava amb empat a 0, que dintre del què cap, seria un bon resultat.
Però a la segona, just començar, ja en el segon minut de la segona part, s'avançaven els locals, en un contraatac ràpid. Aquest gol va fer mal al CEM, que es veia incapaç de generar jugades de perill. Tot i això, en alguna es va poder marcar i fer l'empat a u, però no va arribar el gol. Ja en el minut 70, s'aconseguia el 2 a 0 al marcador, en aprofitar un rebuig dolent de la defensa. I ja en la recta final del partit, els locals aconseguien el 3 a 0 definitiu.
Partit per oblidar del CEM, que s'ha de centrar per aconseguir aquesta setmana una victòria molt important per seguir lluitant per evitar el descens de divisió. Serà aquest DIUMENGE, a les 17.00 al Municipal, davant del Mas Pellicer!!