No hi ha qui ens pari!!

CEM 2 - 1 HOSPITALET DE L'INFANT

Aliniació: Jaume, Arnau, Marçal, Jordi D, Miquel, Jordi P, Guillem, Salas, Ferran, Ramó i Rudi. També van jugar Wilson, Magí, Ladis, Joan i Rofes.

Nova victòria del CEM al Municipal. Aquest es va vestir de "gala" per rebre i ajudar als nostres jugadors del CEM a seguir amb la ratxa de victòries que està inmers l'equip i d'aquesta manera seguir el somni de poder mantenir la categoria. Un Municipal que es va omplir com les velles ocasions, amb batucada, la grada jove animant com sempre i la banda del bar recordant a l'àrbitre qui és el qui mana en Municipal. Els jugadors del CEM començaven el partit amb les ganes de seguir sumant i de mica en mica es van posicionar al camp. Intentaven fer jugades llargues de diferents tocs, que últimament ens sortia bé.  I en la primera ocasió, en el minut 29, un sac de còrner va ser rematat per Sales (porta tres partits marcant) aconseguia el 1 a 0 al municipal. Donava ales al CEM i s'agradava cada cop més. Però de seguida, en el 35, l'Hospitalet (que no va venir a perdre pas el temps al municipal) aconseguia l'empat a 1 en una jugada molt ràpida i un molt bon xut que Jaume no hi va poder fer res. I així es va arribar al descans. Dir que l'àrbitre (per cert, bastant dolent) va començar a fer de les seves.
En la represa, el CEM es va posar les piles per tal d'aconseguir la victòria. Els atacs dels dos equips eren ràpids. I en el 69, en un altre remat a còrner a favor del CEM, jugada assajada que marcava el Jordi P i l'Hospitalet es va fer el gol en contra. Pujava el 2 a 1 al marcador del Municipal, que seguia donant vida als de Toni amb els seus crits i recolzament. I així es va arribar al final del partit.
Tercera victòria consecutiva del CEM, davant d'un Municipal que si segueix empenyent l'equip d'aquesta manera, es farà intractable a casa. El pròxim partit, el dissabte a les 17.30 a la Canonja, contra l'España Canonja!