LA DURESA FRENA AL MONTBRIÓ

En un partit gris del CEM, l'equip no aconsegueix passar de l'empat a 1 al camp de l'etern rival, un Montroig que va sortir més motivat i amb més ganes que els verd-i-negres i que es va avançar en el marcador a meitats de la primera part. Tot i que a la segona part el Montbrió va millorar i va marcar de seguida, no es va poder passar de l'empat deixant-se dos punts molt importants pel camí.

Dissabte passat tornava a ser dia de clàssic, un partit on els jugadors dels dos equips no necessiten motivacions extres ni sermons ni estratègies, el sol fet de jugar contra l'equip del poble veí ja és prou alicient com per donar-ho tot al terreny de joc. Tot i això, els objectius dels dos equips eren molt diferents. El Montbrió necessitava la victòria per seguir lluitant per les posicions capdavanteres de la classificació, i el Montroig, sense poder fer res ja en aquesta lliga, volia la victòria per salvar mínimament la temporada i per l'orgull de guanyar al CEM i de pas fer-li la guitza en el seu intent d'atrapar als primers classificats, a més del fet que dels últims 5 clàssics tot havien sigut derrotes per ells, entre elles alguna de dolorosa com l' 1 a 6 de fa dues temporades.

Tots aquests factors van fer que a l'iniciar el partit fos l'equip local el que sortís amb més ganes, amb més ímpetu i amb més força. El Montbrió la intentava tocar, però es trobava amb un Montroig molt motivat, defensiu i ben situat al terreny de joc que tallava tots els intents de joc del verd-i-negres, a vegades amb excessiva duresa. Però el CEM no es rendiria tan fàcilment i així va ser com van començar a arribar les jugades de perill, amb la jugada més clara de la primera part, on Òscar Rofes va poder rematar de cap a l'àrea petita però el porter va poder desviar in extremis. El jove de Riudecanyes al cap de poc es va haver de retirar per un cop molt fort que va rebre en aquesta mateixa jugada. Des d'aquí li desitgem que es recuperi aviat. Just a la jugada següent, en una pilota embolicada dins de l'àrea, el davanter del Montroig va aconseguir controlar-la dins l'àrea i batre a Marc, fent pujar l' 1 a 0 al marcador i fent embogir a tot l'equip, que no s'ho acabaven de creure. Res més va poder fer el CEM en aquesta primera part i es va arribar al descans amb aquest marcador. Molt havien de canviar les coses si es volia treure alguna cosa positiva d'aquell camp.

A la segona part el CEM va sortir disposat a donar-ho tot per capgirar el marcador, sabent que el Montroig augmentaria la duresa i es defensaria amb ungles i dents. Per sort, als 3 minuts de la segona part, en una jugada impressionant digne de primera divisió, Prats va fer una passada inimaginable de cullera a Narcís, que aquest va veure a la perfecció, i sense deixar que botés la va empalmar de forma espectacular desde la frontal  de l'àrea i va sorprendre a tothom foradant la xarxa i fent pujar l'empat al marcador. Semblava que havent marcat tan aviat es podria aconseguir remontar el resultat, però a partir de llavors el CEM es va encallar amb la defensa tancada del Montroig i no podia crear perill amb claredat. A més a més, a partir de llavors van començar a aparèixer les males arts dels jugadors locals que van començar a repartir a tort i a dret, sabent que per joc no podien fer res. Tan dur va ser el seu joc, que van acabar amb dos homes expulsats, i amb més que podrien haver-hi acabat. El Montbrió va seguir-ho intentant amb totes les seves forces, i per molt poc no ho aconsegueix quan en una molt bona jugada del Narcís per la banda aquest la va centrar i la pilota va arribar al punt de penal on hi havia Rudi, el qual a l'intentar rematar la pilota de planxa incomprensiblement no la va tocar bé i el porter la va poder capturar sense problemes. Sense temps de res més, el partit va acabar i el CEM es deixava dos punts molt valuosos en aquell camp, tot i que tal com van anar les coses, un punt ja és prou important, un punt que a final de temporada pot ser molt decisiu.

Aquest dimarts l'equip té el que sens dubte és el partit més important de tota la temporada, el que es va aplaçar contra la Pastoreta, equip que actualment ocupa la primera posició. Amb la derrota que va patir aquest dissabte, el Montbrió té l'oportunitat de posar-se a tan sols un punt de les places d'ascens. Això si, necessitem el suport de tota l'afició i de tothom, ja que només units és com ho aconseguirem. 1, 2, 3 Montbrió, Montbrió, Montbrió!!!!