MONT-ROIG 1 - MONTBRIÓ 6

Està clar que el resultat final del partit parla per si sol. No recordem un resultat tant abultat a favor del Montbrió en els últims “derbis” disputats aquest últims anys.

Doncs sí, el C.E Montrbrió va guanyar al camp del Mont-roig per un gol a sis després de jugar un partit molt seriós i amb molta concentració des del primer moment.

Molt aviat, quan es portaven pocs minuts de partit, el Jordi Anguera aconseguia el primer gol després d’executar una falta llunyana , d’aquelles que últimament ja ens té acostumats. El partit començava bé, un gol ràpid i fet pel Jordi (ja començava a bullir l’ambient). Minuts després arribava el segon gol, amb una passada en profunditat que l’Òscar Sales va aprofitar per posar el 0 a 2 al marcador. I el tercer, tampoc tardaria gaire a caure, ja que el Gassama, oportunista com sempre, arreplegava un rebuig del travesser després d’un altre xut de falta del Jordi.

Amb aquest 0 a 3, l’equip es va relexar una mica i degut a això el Mont-roig aconseguia reduir la diferencia del marcador. Però sense donar esperances a la possible reacció local, el Jordi Anguera marcava l’ 1 a 4 després d’una passada del Narcís. Amb aquest clar resultat s’arribava a la mitja part.

La segona part “mas de lo mismo”, domini del CEM i el Mont-roig intentant maquillar el marcador. Però no els hi va ser posible ja que el dues jugades més, el C.E Montbrió aconseguia incrementar encara més la diferencia, amb un gol del Cristian després d’una bona jugada d’equip i el segon del Pupi després d’una impresionant “vasela” assatjada durant la setmana.
Així va acabar el partit, 1 a 6 al camp del Mont-roig, clara victòria visitant davant d’un nombrós públic que va venir de Montbrió i que esperem que continui apoiant l’equip als pròxims partits.